“groeien door meer focus en lichtheid”

Mijn hart ligt bij het bouwen aan mooie organisaties en ondernemerschap. Mijn kracht en ervaring strekt zich uit over drie terreinen en dat is management, ondernemerschap en HR. En dit gezamenlijk vormt ook mijn profiel. Ik kijk altijd hoe organisaties beter te organiseren zijn, hoe je dat managerial doet, hierbij werk ik continu aan waar de organisatie in de kern over gaat om zo het oorspronkelijke ondernemerschap weer terug te vinden en de slagkracht te vergroten. En bij dit alles kijk ik hoe de mens hierbinnen het beste tot zijn recht komt.

Als oprichter van Pand020 weet ik wat ondernemen is. In 2010 startte ik in het hart van Amsterdam Pand020, 600m2 aan flexplekken, coachkamers en vergaderruimtes. In het eerste jaar draaide het bedrijf break-even. En nog eens jaar verder kwamen er zo’n 100 ondernemers per dag. Het was een tijd van vallen, opstaan, stress en succes.

Mijn kracht ligt in het werken met een duidelijke visie en focus en in het vinden van een goede balans tussen zakelijk commercieel opereren en persoonlijke aandacht met oog voor detail.

Als organisatie- en business coach bied ik het klankbord en de expertise die ik zelf regelmatig miste. Zo wil ik het ondernemers makkelijker maken en hen helpen hun organisaties naar een hoger plan te tillen.

dot44
mel-de-smit-foto